• Diep ontspannen, loslaten en transformeren

 • 2020

  Dit jaar ben ik me nog meer gaan verdiepen in spanning loslaten en hoe dat zit met ons zenuwstelsel en onze hersenen. Met m’n ademhaling als anker en als aanleiding. Van de ene cursus en bijscholing naar de andere training, uitkomend bij Deeprelax Yoga Nidra. Een reis naar binnen die ik nog niet op die manier kende. Wetenschap gecombineerd met spiritualiteit. Me steeds meer kunnen openen en over durven geven aan de magie van het zelfherstellend vermogen. En de energie die tot leven komt. Bijvoorbeeld via stilte in m’n hoofd en dansen.

  Dit proces vraagt tijd, rust en vertrouwen. Het mooie is dat ik veel van wat mij helpt, direct meeneem en doorgeef in de yinlessen. Zo hebben de yinners kennis kunnen maken met een proefsessie Deeprelax Yoga Nidra.

  Een reactie over de Yoga Nidra

  “Bedankt foar de moaie les justerjûn! It wie super. Ik ha hjedder in yoga nidra les hân. Mar disse fûn ik toch fijner, fanwege de combinatie mei de meditatie en yin oefeningen foarôf. Dat makket it moai compleet. Dyn stem wie prettig en bekend om nei te lústerjen en de músyk wie hiel fijn. Ik soe sizze dit kin wolris wer. Fijn dast foarôf ek seidest om yn stilte te blieuwen nei ôfrin. Ik wie lekker ûntspannen en ik ha jûns heerlijk slipt.”

  Wie weet wordt dit vervolgd in 2021