• Een BouwYin les

 • Warme eenvoud in het Fries

  Iedereen is anders. Dat is zo mooi. Daarom is er ook geen Yin Yoga docent en Yin Yoga les gelijk. In mijn lessen klinkt door wat er tot nu toe op mijn pad is gekomen. Wat ik heb geleerd en ook vooral heb afgeleerd. 

  Tijdens de lessen leer je (weer) contact te maken met de basis: je adem en je lichaam. En je leert over bewustwording. In een ontspannen, warme sfeer waar je even helemaal niets hoeft. Ik combineer eigen ervaringen met technieken en inzichten uit mindfulness, meditatie en de Chinese geneeskunst. En ik ondersteun soms in een houding met reiki. Verder haal ik inspiratie uit de natuur en het dagelijks leven. Met Friese nuchterheid, puur en eenvoudig.

  Er zitten ongeveer 11 mensen in een groep. Een les duurt 75 minuten, inclusief een lekker kopje thee drinken. Ik geef de lessen in het Fries.

 • "Bouwine geeft les zoals Yin Yoga bedoeld is. Zij brengt rust en ontspanning, geeft uitleg op een zeer prettige manier en weet dit alles te combineren met fijne muziek. De passie voor haar vak en de warmte van Bouwine als persoon is voelbaar in de lessen. Een absolute aanrader! "
 • Iedere les bij Bouwine is een feestje. Relaxt, goed voor lichaam en geest. En heerlijk begeleid door Bouwine (in het Frysk maar ook voor mij goed te volgen).
 • De lessen van Bouwine zijn ontzettend fijn! Ze voelt goed aan wat de groep nodig heeft, maar vooral ook de individuen in de groep. Ze geeft zalig les, heeft een prettige stem en ook humor. Ik kan niet meer zonder
 • Oplaadmoment in de week. Goed voor lijf en geest. Nooit gedacht dat ik dit prettig zou vinden. Maar de lessen bij Bouwine Tijmstra hebben mij al veel gebracht!
 • Yin Yoga: goed voor lichaam en geest! Heerlijk in- / ontspannen in een gemoedelijke sfeer. Ieder kan de oefeningen op eigen niveau uitvoeren. "Net stinne mar yinne." Ik bin fan.
 • Mear as bys√Ľnder: Yin Yoga by Bouwine. "Somtiden yn 'e wyn der hinne, altyd foar de wyn wer werom"