• Wie is BouwYin

  • Interview

  • In het interview van Sport in Grou vertel ik onder andere over de switch van communicatieadviseur naar YinYoga docent. 

    Rustend en dansend opbloeien

    De lockdown heeft mij aan de yoga nidra en het dansen gebracht. Eerst online solo salsa, daarna embody dance. Ik voelde een verlangen om dieper te ontspannen in m'n lijf en m'n vrouw zijn. Om me staande te kunnen houden in deze pandemie. Om m'n ademhaling vrijer te kunnen laten stromen. En fysieke klachten ruimte te kunnen geven. Een helende innerlijke reis tot in m'n bekken, baarmoeder en zenuwstelsel. Een nog dieper zakken dan ik gewend was. M'n zintuigen openzetten, ademen, ruimte geven aan sensaties en kunnen ontvangen van wat is. Nee, het is niet makkelijk. Ja, het is meer dan de moeite waard. Alsof ik een diepe pijn aan het loslaten ben en een kracht en sensualiteit aan het ontdekken ben, die ik nog niet eerder kende. Ben benieuwd wat voor moois dit mag brengen.

  • "Alles verandert altijd

  • Go gentle, go slow