• Workshop Hormoonyoga

 • WORKSHOP HORMOONYOGA

  Hormonen, we hebben ze allemaal. Wat weet jij er eigenlijk over? En wist je dat stress de grootste hormoonverstoorder is?
  Speciaal voor klanten van BouwYin komt collega Yfke Kingma een workshop geven over hormoonyoga.

  Wat zijn hormonen
  Hormonen zijn stoffen in ons lichaam, die aangemaakt worden door de verschillende hormoonklieren. Hormonen geven ons onder ander sensualiteit, zorgen voor vruchtbaarheid en zijn ook verantwoordelijk voor onze vrouwelijke vormen. Ze zijn onmisbaar voor een positief en vitaal leven. Door allerlei factoren kunnen onze hormonen uit balans raken, maar de grootste hormoonverstoorder is STRESS.

  Zacht bewegen en ademtechnieken
  In deze twee uur durende workshop ga je kennismaken met zachte bewegingen uit de Qi Gong, die er voor zorgen dat je eerst even alle stress uit het lijf mag loslaten.
  Daarna gaan we aan de slag met dynamische yogahoudingen die gecombineerd worden met specifieke ademtechnieken.

  Zelf ervaren
  Je zult gaan ervaren hoe je je eigen PRANA (levensenergie) in het lichaam kunt aanmaken en vasthouden in het lichaam. En je leert hoe je die energie vervolgens zelf kunt aansturen met je aandacht en verbeeldingskracht naar die hormoonklieren die direct en indirect verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van met name het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Jouw “inspanningen” worden daarna beloond met een heerlijke lange eindontspanning.

  Kortom een workshop voor Bloei en Balans, voor Vitaliteit en Levenslust. De workshop wordt in het Nederlands gegeven.

  Wanneer: zondag 13 oktober 2019 van 10.30 – 12.30 uur

  Waar: Stationsweg 1 in Grou

  Kosten: €25,00 (inclusief thee en lekkers)

  Opgeven: kan hier