• Algemene Verordening Gegevensbescherming

  • Je PRIVACY

    Voor een goede financiƫle administratie, ledenadministratie en informatieverstrekking is het noodzakelijk dat ik als je yogadocent, gegevens van jou bewaar. Het gaat om gegevens zoals je naam, woonplaats, email adres en telefoonnummer. Ik doe mijn best om je privacy te waarborgen.

    De gegevens worden gebruikt voor de financiƫle administratie, zodat ik de betaling kan innen en verwerken. En voor informatieverstrekking over belangrijke, lopende en nieuwe zaken. Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van je gegevens, dan zal ik je eerst informeren en je toestemming vragen.

    Bij het boeken van de lessen bij BouwYin stem je automatisch in met deze Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Algemene Voorwaarden.

    Grou, augustus 2019