• Algemene Voorwaarden

 • Deelname aan de lessen of workshop betekent automatisch dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

  Algemeen

  1. De overeenkomst komt tot stand door schriftelijke bevestiging via mail of app met Bouwine Tijmstra, eigenaar van BouwYin.

  2. Deelname geschiedt volledig op eigen risico van de deelnemer.

  3. Deelname is alleen mogelijk indien je lichamelijke en psychische gezondheid geen belemmering vormt. Neem bij twijfel contact op met je (huis)arts.

  4. Het is wenselijk om lichamelijke- en/of psychische klachten te melden aan de docent zodat zij daar rekening mee kan houden.

  5. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het bewegen binnen je eigen grenzen.

  6. Als gediplomeerd yinyoga docent ondersteunt Bouwine Tijmstra haar cursisten om in balans of tot herstel te komen. Zij is geen therapeut. Yinyoga is een mooie aanvulling bij therapie.

  7. BouwYin kan niet aansprakelijk worden gesteld voor spullen die zoek zijn geraakt in de ruimtes.

  8. Ook kan BouwYin op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van de cursist in en om de ruimtes waar de lessen worden gegeven.

  9. Deelname is volledig op eigen risico van de cursist.

  10. Deelname betekent akkoord gaan met deze Algemene Voorwaarden.

  11. De lessen zijn in het Fries.

  Betaling

  12. Betaling voor aanvang van de betreffende yin activiteit op rekeningnummer NL42 INGB 0004889519 tnv B. Tijmstra, onder vermelding van je naam. De betaling kan ook worden voldaan middels een toegestuurde betaallink via e-mail of app.

  Afmelden

  13. Als je niet kunt komen dan graag afmelden via whats-app, sms (06 47489949) of mail (btijmstra@live.nl). Graag ruim op tijd, als het mogelijk is. Dan is er ook nog tijd en rust om eventueel een ander blij te maken met de vrij gekomen plek. Bij blessure of langdurige ziekte hebben we uiteraard overleg.

  14. Opgeven voor een lesseizoen of workshop is niet vrijblijvend. Op basis van het aantal aanmeldingen gaat de yin activiteit wel of niet door. En er worden kosten gemaakt. Dat betekent dat teruggave van het geld niet mogelijk is.

  Gemiste les 

  15. Een gemiste les kan als service worden ingehaald. Heb je een les gemist en je op tijd afgemeld, dan kun je in overleg de les inhalen (als er voldoende plek is in de groep). Mocht je zelf de les niet in kunnen halen, maak dan gerust een ander blij met die les. Gemiste lessen kunnen worden meegenomen naar de nieuwe opvolgende lesperiode (als er plek is). Daarna vervalt de inhaalservice. Gemiste lessen worden niet verrekend.

  16. Bouwine Tijmstra heeft het recht zonder opgave van reden de les of workshop te wijzigen of te annuleren. Indien nodig zal het betaalde lesgeld worden verrekend.

  17. Lessen die vanwege een pandemie/Corona of lockdown niet kunnen worden gegeven door BouwYin worden verrekend met een nieuwe lesperiode of worden terug betaald. Kun je zelf een les niet komen ivm een pandemie/Corona dan is dat voor eigen rekening.

  Veel yin plezier!

  Bouwine Tijmstra, januari 2022