• Wat anderen zeggen

 • "De yinlessen van Bouwine werken voor mij bijna als therapie. Het heeft zo'n ontspannend en helend effect, dat ik er echt naar toe kan leven. Na de les komen er soms emoties les, die door de oefeningen naar boven komen. Ik merk dat ik energieker en vrolijker word door de Yin Yoga. Bouwine begeleidt de lessen vanuit eigen diepgaande ervaring en dat voel je. Ik kan mij makkelijk en vol vertrouwen overgeven aan haar stem."

 • "Bouwine geeft les zoals Yin Yoga bedoeld is. Zij brengt rust en ontspanning, geeft uitleg op een zeer prettige manier en weet dit alles te combineren met fijne muziek. De passie voor haar vak en de warmte van Bouwine als persoon is voelbaar in de lessen. Een absolute aanrader! "

 • Iedere les bij Bouwine is een feestje. Relaxt, goed voor lichaam en geest. En heerlijk begeleid door Bouwine (in het Frysk maar ook voor mij goed te volgen).

 • De lessen van Bouwine zijn ontzettend fijn! Ze voelt goed aan wat de groep nodig heeft, maar vooral ook de individuen in de groep. Ze geeft zalig les, heeft een prettige stem en ook humor. Ik kan niet meer zonder

 • Oplaadmoment in de week. Goed voor lijf en geest. Nooit gedacht dat ik dit prettig zou vinden. Maar de lessen bij Bouwine Tijmstra hebben mij al veel gebracht!

 • Yin Yoga: goed voor lichaam en geest!
  Heerlijk in- / ontspannen in een gemoedelijke sfeer. Ieder kan de oefeningen op eigen niveau uitvoeren. "Net stinne mar yinne." Ik bin fan.

 • Mear as bys√Ľnder: Yin Yoga by Bouwine.
  "Somtiden yn 'e wyn der hinne, altyd foar de wyn wer werom"