• Waarom Yin Yoga werkt

  • Bij yin yoga ga je vertragen. Je hoeft even helemaal niets en dat kan confronterend zijn, want wat gebeurt er dan? In een houding kom je op plekken waar je normaal niet komt. Je gaat ongemak en pijn anders leren ervaren. Je gaat patronen herkennen. Je gaat smelten en leren om zachter te worden voor jezelf. Je zult ontdekken dat er iets in jou gaat veranderen. En je mag gaan genieten van de aandacht die je jezelf geeft. De helende kracht van de aarding en de magie van het zelfherstellend vermogen het werk laten doen. Als je niets hoeft op te lossen kan het namelijk gaan stromen. Dat is een andere manier om klachten te verlichten of zelfs ervan te herstellen. Lees hier meer over de voordelen.

  • Door Yin yoga kan ik me beter ontspannen. Ik leer meer te voelen waar m'n grenzen liggen en merk dat mijn lichaam soepel wordt. En dat ik anders in het leven sta.