• Wekelijkse lessen

  • Elke week yinnen heeft veel voordelen. Het is een heerlijk moment voor jezelf. En je zult ervaren dat je soepeler wordt. Yinners merken hoe stijf het lijf weer aanvoelt als ze een paar weken geen les hebben gevolgd.

    De les wordt gestart met een rondje om te horen of er wensen of bijzonderheden zijn. Daarna beginnen we om uit ons hoofd en in ons lijf te gaan zakken. Dan volgen houdingen die elke week weer anders kunnen zijn. Soms ontvang je een persoonlijke ondersteuning tijdens de houding. Een extraatje. De les wordt afgesloten met een eindontspanning, het geliefde handdoekje en een heerlijk kopje thee.

     

  • De inhoud van de lessen veranderen mee met m'n eigen ontwikkeling, heling en ontdekkingen. Met als basis yinyoga houdingen. Ik ervaar les geven steeds vaker als een creatie. Een schilder creërt een schilderij, een kok creërt een gerecht en ik creëer een BouwYin les. En het raakt je, of niet.

  • Wat bin ik bliid dast do mei dyn geweldige yin lessen yn myn leven kaam bist. It bringt mij safolle!!Do hast hjoed, foaral mei dyn wurden, wer djip rekke en dat bedoel ik positief!! Ik ha grutte bewondering foar dij hoe ast dysels ek ontwikkelst yn it jaan van de lessen. Ik bin wiis mei dij.