• Wie is BouwYin

 • Interview

 • In dit interview van 2020 van Sport in Grou vertel ik onder andere over de switch van communicatieadviseur naar YinYoga docent (het lesrooster wat ik noem in dit interview is inmiddels veranderd).

  10 jaar BouwYin

  2013 - 2023  "De reis is je bestemming" las ik eens. Ik ervaar dat steeds vaker. De weg van yinyoga is nog steeds enorm waardevol voor mij. Ik noem het inmiddels ook wel leren vertragen, verlangzamen en kunnen zijn met wat is. Toelaten. Dan ga je namelijk voelen. Echt voelen. En dat kan heel eng zijn. Want wat kom je dan tegen. Ik heb er 10 jaar geleden m'n werk van gemaakt. En op die manier zin gegeven aan verlies en pijn. Daarmee al heel veel mensen de weldaad van yinyoga laten ervaren. 

  Zelf "reis" ik ook nog steeds in m'n lijf en kom sensaties tegen die ik nog niet kende. Om daar weer mee te zijn, te smelten, te openen en te ontdekken. Dat houdt kennelijk nooit op, haha. 

  Nieuw logo

  10 jaar BouwYin; een mooi moment om de website op te frissen. Onze oudste zoon ontwierp een nieuwe look en logo. Ik ben er heel blij mee. Alles zit er in waar yin voor mij voor staat: zacht, vrouwelijk, liefde, Fries en pure eenvoud. Zelfs het innerlijke proces van opbloeien na verlies zie ik er in terug.