• Cursus Yin bij bekken- en lage rugklachten

 • Details

  In vijf bijeenkomsten anders leren omgaan met bekken- of lage rugklachten. Je raakt vertrouwd met yin houdingen die specifiek ruimte geven in het bekken en de lage rug. Je leert je lijf te voelen in plaats van je lijf te denken. Een zachte manier om te komen tot herstel. Je krijgt ook inzicht in de filosofie van yin yoga gerelateerd aan bekken- en lage rugklachten.  

  Data 2018: vijf bijeenkomsten van ongeveer 1½ uur per keer
  Tijd: nader te bepalen
  Kosten: € 95,00 voor 5 keer 

 • Van alles gedaan om van de pijn af te komen. Tot ik leerde m'n lijf te voelen. En leerde te aanvaarden in plaats van op te willen lossen. Yin Yoga gaat daar over. Ik ben inmiddels hersteld van jaren bekken- en lage rugpijn.

 • Geschikt voor mij?

  De cursus is geschikt als je al wat langere tijd klachten hebt of als klachten vaak terug komen. De cursus is ook een mooie aanvulling als je onder behandeling bent voor de klachten. Een bijeenkomst bestaat vooral uit het ervaren van gerichte yin houdingen. Leren om met je aandacht aanwezig te zijn in je lijf. En onder het genot van een kopje thee neem ik jullie mee in de yin filosofie, is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Je krijgt de houdingen via mail toegestuurd zodat je ze thuis kunt doen. 

  Helpt het echt? 

  Je zult ervaren dat de klachten gaan veranderen. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt met Yin Yoga namelijk gestimuleerd. De gerichte houdingen hebben het meest effect als je ze kunt integreren in je dagelijks leven. Dus ook thuis lekker gaan yinnen. De cursus geeft je inzicht en tips om anders om te gaan met pijn.