• Yin Intensief

 • Details

  De weldaad van yin yoga gecombineerd met het bijzondere van aanraking. Je wordt 2 uren ondergedompeld in Yin waarbij je 5 tot 10 minuten in een houding verblijft (in een gewone les is dat 2 tot 5 minuten). Je adem, de muziek en de stilte nemen je mee naar binnen. Daar waar op dieper niveau herstel kan plaatsvinden. Yin ervaring is fijn omdat je dan al wat vertrouwd bent met de basisprincipes van de YinYoga.

  Data 2019: nader te bepalen

 • Yinnen mét persoonlijke ondersteuning

  In YinYoga maken we gebruik van de zwaartekracht. Dat kost de nodige tijd. Hoe langer je in een bepaalde houding verblijft hoe meer het bindweefsel en het spierstelsel zich kunnen overgeven aan de houding. Dat creëert ruimte in lichaam en geest. Je organen worden beter gevoed en je energiesysteem (de meridianen) wordt nog intenser gestimuleerd. Je zult tijdens het langer aanhouden van houdingen ook merken dat je te maken krijgt met weerstanden: fysiek, emotioneel, gedachtes. Dat is een mooi moment om te onderzoeken wat je met weerstanden (ook in het dagelijkse leven) doet.

  Naast de bijzondere werking van YinYoga, is 2 uren Yinnen ook erg ontspannend. Een heerlijk moment voor jezelf.

  De lessen zijn los te volgen. Er is plek voor maximaal 6-7 personen zodat iedereen een persoonlijke ondersteuning kan ontvangen. Na afloop is er thee met wat lekkers.

 • De tijd vliegt voorbij. Wat een bijzondere ervaring!